6 - weken plan

Lenna Omrani

Wil jij graag 6 weken aan de slag met eetschema’s, tips, richtlijnen en heerlijke (plantaardige) recepten? Ik help je graag met het 6-wekenplan!

Het 6-wekenplan is een PDF bestand met daarin kant-en-klare voedingsschema’s, tips, recepten en richtlijnen. De weekmenu’s bestaan uit opties voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks. Zou je het 6-wekenplan liever onder begeleiding willen doen? Dat kan! Zou je graag een volledig plantaardig 6-wekenplan willen? Geen probleem! Er zijn twee varianten van het 6-wekenplan beschikbaar.

Hoe werkt het 6 - weken plan?

Het 6-wekenplan is een kant-en-klaar plan. Je vindt 6 uitgewerkte voedingsschema’s voor een week die gebaseerd zijn op wat een vrouw gemiddeld nodig heeft. In het plan focus ik me op 4 thema’s:

1. Ritme creëren in je eetpatroon
2. Het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel
3. Het voorkomen van eetbuien
4. Verse producten gebruiken

De recepten in het 6-wekenplan zijn vaak gemakkelijk en snel om te maken. In het plan staat uitgewerkt hoe je deze recepten maakt en wat je er voor nodig hebt.

Begeleiding

Zou je toch graag nog een stok achter de deur willen en mijn begeleiding krijgen tijdens het 6-wekenplan? Dat is geen probleem. Via de mail en/of whatsapp hebben we elke week contact over hoe het gaat. Je kunt me altijd bereiken voor vragen.

Prijzen

6-wekenplan (vegan of niet vegan) zonder begeleiding: €69,95 incl. BTW
6-wekenplan met e-mail / whatsapp begeleiding: €99,95 incl. BTW

Je bestelt het 6-wekenplan gemakkelijk door een mailtje te sturen naar info@lennaomrani.com. Vermeld het erbij als je graag de begeleiding wilt ontvangen.

6-weken plan

met of zonder begeleiding mogelijk
69,95 per plan
  • Kant-en-klaar PDF bestand
  • Gemakkelijke recepten
  • 6 Voedingsschema's
  • 4 thema's (informatie)
  • Online begeleiding (+€33,95,-)
Sluit Menu
HEY YOU!

Wil jij niets meer missen op mijn blog en wil je op de hoogte blijven van leuke acties, kortingen of exclusieve recepten? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Het lijkt me enorm leuk om je te blijven inspireren!

×
×

Winkelmand