• Lifestyle
  • Voeding
  • Inspiratie
  • Boeken

Pre-order Every Day Vegan Budget Friendly

Voor elke dag, iedereen én voor elke portemonnee: met ‘Every Day Vegan Budget Friendly’ bewijs ik dat vegan eten heerlijk en heel bereikbaar is.

Met mijn tweede boek, Every Day Vegan Budget Friendly bewijs ik dat vegan eten niet alleen heerlijk, makkelijk en voor elke dag is, maar ook nog eens voor elke portemonnee!

“Dat plantaardig eten duur zou zijn, is een hardnekkige fabel, die ik met verschillende handige kooktips en recepten graag ontkracht. Eet net als mij elke dag heerlijk en voor een schijntje als een plantaardige koning(in).”

In Every Day Budget Friendly laat ik je zien hoe je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste vegan gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Het boek bevat grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat  je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zet, en je in het weekend uit kunt pakken met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.!

30 augustus verschijnt mijn nieuwe boek Everyday Vegan Budget Friendly.

Reserveer nu jouw exemplaar en maak kans op één van deze prijzen:

  • 1x Workshop van Lenna Omrani aan huis voor max. 6 personen t.w.v. €350,-
  • 10 x Vegan food surprise boxes, met daarin onder meer mijn favoriete chocoladepasta van So Vegan So Fine en fairtrade producten van Gebana t.w.v. €50,-
  • 15x vegan sweets pakketten bestaande uit 2 cinnamon rolls, 6 roze koeken, baby bananenbrood met walnoten & chocolade en een zakje granola van mijn favoriete patisserie Willem-Pie Bakery t.w.v. €35,-

Meedoen doe je door uiterlijk 31 augustus jouw aankoopbewijs te mailen naar everydayvegan@kosmosuitgevers.nl . Winnaars krijgen in de eerste week van september bericht.

Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar.