Face - to - face coaching

Gezonder eten, eetbuien voorkomen of meer plantaardig eten gebeurt niet van de een op andere dag. Wil je graag face to face begeleid worden in regio Den Bosch en omstreken? Ik begeleid je graag! Heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je een gezond eet- en leefpatroon moet volhouden? Dan is een stok achter de deur voor jou misschien net wat je nodig hebt. Tijdens de consulten zullen we bespreken hoe het gaat. Ik help je gemotiveerd te blijven, geef je tips en een positieve mindset te ontwikkelen. Daarnaast maak ik elke week een op maat gemaakt eetschema voor je, zodat je daarmee aan de slag kunt.

Hoe werkt het face - to - face coaching?

We beginnen de coaching met een intake gesprek bij jou thuis. We maken kennis en bespreken je doelen en wensen. Ik vind het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt, daarom spreken we bij jou thuis af. Tijdens de intake stel ik je vragen over je eetgewoonten, je levensstijl, bewegingsactiviteiten etc. Na het intake gesprek zal ik je vragen om voor 5 dagen een eetdagboekje bij te houden. Ik ga jou eetdagboek bekijken en daarmee aan de slag. Elk lichaam is anders, dus ik maak op basis van jouw wensen/behoeften een voedingsschema. Elke week ontvang je weer een nieuw eetschema.

We zullen daarnaast 2 consulten per maand inplannen (ook bij jou thuis). We bespreken hoe het met je gaat en waar je eventueel tegenaan loopt. Heb je vragen tussendoor? Mail of bericht me gerust.

Prijzen

Basis pakket = €224,95 per maand incl. BTW
Extra consulten (45 minuten): €39,95 incl. BTW

Face-to-face

coaching in Den Bosch en omstreken
224,95 per maand
  • Intake (+/- 45 min)
  • Gemakkelijke recepten
  • Wekelijks eetschema
  • Thuisconsult per 10 dagen
  • 24/7 bereikbaar
  • Extra consult (+€39,95)
COVID-19-STOP
Sluit Menu
HEY YOU!

Wil jij niets meer missen op mijn blog en wil je op de hoogte blijven van leuke acties, kortingen of exclusieve recepten? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Het lijkt me enorm leuk om je te blijven inspireren!

×
×

Winkelmand