HOTSPOTS IN DEN BOSCH! #1

Na een week werk en school vind ik het heerlijk om in het weekend te genieten en naar de leukste plekjes te gaan in mijn favoriete stad. Als ik in een, nog voor mij onbekende, stad ben weet ik vaak niet waar de leukste hotspots te vinden zijn, dus vandaag deel ik met jullie mijn favoriete tentjes zodat je weet waar je wél moet zijn in Den Bosch!

Ik ben dol op gezellige ontbijtjes, heerlijke broodjes, vegetarische gerechten, buitenlandse specialiteiten of gewoon een goed wijntje (of misschien wel meer). In Den Bosch kun je lekker door de straten slenteren, borrelen, eten en genieten van een Bossche bol, dus bij deze: mijn favo hotspots!

YOGHURT BARN

Toen er een Yoghurt Barn in Den Bosch werd geopend was ik meteen enthousiast. Ik was al eens eerder in Utrecht geweest en dat beviel erg goed! Als je op zoek bent naar een knus, hip plekje om lekker te ontbijten, een high tea te houden of rustig te werken is de Yoghurt Barn echt een aanrader.

Yoghurt is een van mijn favoriete ontbijtjes (wel met genoeg toppings natuurlijk), en het leukste vind ik dan ook om er zelf een samen te stellen. De keuze tussen gezonde en minder gezonde toppings is heel fijn, en ook de plantaardige opties bieden je genoeg variatie. Ik ben altijd in voor een nieuwe smaak! Ik probeer dan ook vaak af te wisselen maar mijn favoriet is toch echt de combinatie tussen banaan, blauwe bes en chocola…


BUURT

Buurt is en blijft mijn favoriete plek voor een lekkere lunch of diner. Het is er altijd gezellig, het eten is goed en helemaal niet duur. Het liefst probeer ik vaak andere restaurants uit, maar BUURT bevalt me altijd zo goed, dat ik daar toch vaak weer uit kom. De kaart is erg divers en heeft zowel vega als vegan opties. Ik eet niet voor 100% vegetarisch of veganistisch, maar als er heerlijke opties zijn probeer ik deze toch graag uit! Ik at hier vorige week met een vriendin en bestelde van alles wat… En ja, alles ging op!!!


VLAAMS BROODHUYS

Vorige week kwam ik voor het eerst bij het Vlaams Broodhuys. Ik liep er al vaker langs, maar opvallend genoeg koos ik er vaak voor om niet te gaan. Misschien was dit omdat onbewust in mijn hoofd rond ging dat ze alleen maar brood serveerde. Dat was voor mij een tijd terug nog echt een NO GO. Nu kan ik er enorm van genieten!

De bakker en het restaurant gedeelte zit in dezelfde ruimte.. man die GEUR!! Zo lekker. Naast het verse brood wat ze verkopen hebben ze ook lekkere gebakjes. Die ga ik binnenkort ook maar eens proberen… Hieronder zie je mijn lunch, een van mijn favorieten: Avocado Toast!!


POLLEVIE

Hoe leuk!! Ik werd uitgenodigd door Anne van @anne_travel_foodie (even checken op insta!) om mee te gaan naar een event bij Pollevie. Laat het nou net lekker om de hoek zijn… Nadat ik er al tientallen keren langs was gelopen maar nooit binnen was geweest, zat ik daar aan tafel met nog tien andere foodies. Wat een leuke middag was dat, en wat een lekker eten! Als je een echte bourgondiër bent MOET je dit leuke wereldse restaurant op je lijstje zetten. Er was heerlijke wijn, veel vega(n) opties waar je uit kon kiezen, en alles zag er gewoon tè mooi uit om op te eten. Echt een aanrader als je eens in Den Bosch bent. Bij mij staat Pollevie nu in ieder geval hoog in mijn top 10 🙂

Dit waren 4 van mijn favoriete hotspots in Den Bosch, maar ik heb er veel meer op mijn lijstje! Krijg je al trek? Zo kom ik mijn weekend wel door! Ook al is het soms nog lastig om ‘vreemde’ dingen te proberen, is het altijd goed om mezelf hierin uit te dagen!

Kom jij wel eens in Den Bosch? Zo ja, waar ga jij dan graag heen? Let me know!

Liefs,

Len

be the first to comment on this article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *