Online coaching

Wil je graag persoonlijk begeleid worden op afstand? Ik e-begeleid je graag! Heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je een gezond eet- en leefpatroon moet volhouden? Dan is de online coaching wat voor jou. Tijdens de consulten zullen we bespreken hoe het gaat. Ik help je gemotiveerd te blijven, geef je tips en help je een positieve mindset te ontwikkelen.

Hoe werkt online food coaching?

De online food coaching begint met een intake gesprek via Skype. We maken kennis en bespreken je doelen en wensen. Ik stel je wat vragen over je eetgewoonten, je levensstijl, bewegingsactiviteiten etc. Na het intake gesprek zal ik je vragen om voor 5 dagen een eetdagboekje bij te houden. Ik ga jouw eetdagboek analyseren en daarmee aan de slag. Elk lichaam is anders, dus ik maak op basis van jouw wensen/behoeften een persoonlijk voedingsschema. Elke maand ontvang je een nieuw schema. 

We zullen daarnaast eens per 10 dagen via Skype weer een uitgebreid gesprek hebben over hoe het met je gaat en waar je eventueel tegenaan loopt. Heb je vragen tussendoor? Dan kun je me altijd mailen/appen.

Prijzen

Prijs online coaching: €97,95 incl. BTW (afname geldt vanaf 3 maanden)

Extra E-consulten (45 minuten): €34,95

Ben je geïnteresseerd in het online coachingstraject? Of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@lennaomrani.com met de vermelding naar online coaching. 

SAMEN GAAN WE AAN DE SLAG!

Online coaching

persoonlijke begeleiding op afstand
97,95 per maand (min. 3)
  • Intake (+/- 45 min)
  • Gemakkelijke recepten
  • 4-wekelijks eetschema
  • Skype-consult per 10 dagen
  • 24/7 bereikbaar
  • TIJDELIJK: GRATIS EBOOK
Sluit Menu
HEY YOU!

Wil jij niets meer missen op mijn blog en wil je op de hoogte blijven van leuke acties, kortingen of exclusieve recepten? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Het lijkt me enorm leuk om je te blijven inspireren!

×
×

Winkelmand