Sluit

Allergenen informatie

Delen
Allergenen info
Icoon Allergenen

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.lennaomrani.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Op de inhoud van de site berust copyright Lenna Omrani. De inhoud is door mijzelf geschreven en de foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Het is alleen toegestaan om mijn foto’s te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar www.lennaomrani.com of een van mijn social mediakanalen. Bovendien moet je hier vooraf toestemming voor hebben gevraagd. Wil je hierover contact met je opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@lennaomrani.com

De artikelen en recepten op lennaomrani.com worden zo veel mogelijk up-to-date gehouden. Het is desondanks toch mogelijke dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten doordat ze verouderd zijn. Aan de inhoud van lennaomrani.com kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

© lennaomrani.com | Alle rechten voorbehouden Cookies | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer