Sluit

Allergenen informatie

Delen
Allergenen info
Icoon Allergenen

Welkom in Lenna's Kitchen!

Lenna’s Kitchen, gelegen in het bruisende Paleiskwartier in Den Bosch, is dé plant-based keuken waar je terecht kan voor workshops, vergaderingen, shoots en andere creatieve (kook)gelegenheden. Na het succes van Lenna’s kookboekenserie Every Day Vegan, is nu ook Lenna’s Kitchen geopend om iedereen die interesse heeft in plantaardige voeding (letterlijk) te laten proeven van het brede scala aan mogelijkheden rondom plant-based food.

Lenna’s Kitchen is de thuisbasis van Lenna Omrani, die hier wekelijks haar eigen foodrecepten en video’s ontwikkelt, uitprobeert en deelt met al haar volgers op haar online kanalen. Met Lenna’s Kitchen is het nu dus ook mogelijk om real-life te ervaren wat plant-based food inhoudt en welke mogelijkheden en inspiratie het biedt voor jouw eigen leef- en voedingsstijl.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Lenna’s Kitchen voor jou kan bieden? Klik dan vooral even door op onderstaande buttons, waarin je meer informatie vindt over de verhuur of het volgen van workshops in Lenna’s Kitchen.

© lennaomrani.com | Alle rechten voorbehouden Cookies | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer