Over Mij

Hi, mijn naam is Lenna, beter bekend als ‘Len’, Ik ben een 21-jarige studente voeding en diëtetiek uit Den Bosch met een passie voor voeding, sport, reizen, schrijven en fotograferen.

 

Sinds dit jaar ben ik gestart met mijn eigen blog. Ik wilde namelijk graag doen wat ik ècht leuk vind: koken, receptjes bedenken, schrijven over van alles en nog wat, foto’s maken en dit allemaal ter inspiratie delen met anderen! Op mijn persoonlijke blog vind je dan ook artikelen en foto’s over (healthy) food, sport, lifestyle, mindset en reizen.

Mijn grootste hobby is altijd hockey geweest. In mijn jongste jaren speelde ik nog bij kleine clubs in mijn dorp, totdat ik selectie mocht doen bij HC Den Bosch. Dit was een droom voor mij, omdat het damesteam van HC Den Bosch de beste was van Nederland en Europa. Ik speelde daar uiteindelijk in de eerste jeugdteams, en uiteindeljk ook een jaar in het eerste damesteam. Mijn hele leven bestond op dat moment uit school, trainen, huiswerk maken, trainen, trainen en trainen. Als ik nog wat tijd over had, kon ik leuke dingen doen met vriendinnen. Een strakke planning was altijd heel belangrijk!

Na vele jaren op hoog niveau te hebben gehockeyd, kwam ik er helaas op mijn 18e achter dat ik een afwijking had in mijn knieën. Ik heb daarmee nog een jaar door kunnen spelen en aan het einde van het seizoen besloot ik naar een andere club te gaan. Na een moeilijk begin lieten mijn knieën me in de steek, waarna drie operaties en een lang revalidatietraject volgde. Nu ben ik eindelijk weer bezig met sport, in de vorm van fitness en hockey. Maar of tophockey er weer in zit, dat is nog maar de vraag. We will see!

Ik doe nu echt wat ik leuk vind, ik volg mijn hart en ik hoop dat uiteindelijk iedereen zijn passie achterna gaat.

Naast het hockeyen heb ik ook altijd geprobeerd om zo goed mogelijk te presteren op school. Ik heb uiteindelijk mijn VWO-diploma mogen halen en ben daarna gestart met een studie Rechten op de Universiteit van Utrecht. Dit bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn, waarna ik op zoek gegaan ben naar een studie die mij echt leuk leek. Dit werd uiteindelijk de studie Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool, en ik kan echt zeggen dat ik mijn passie er helemaal mee gevonden heb!

Op jonge leeftijd was ik al snel bezig met een gezonde leefstijl om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Mijn basiskennis over voeding was er dus al vrij snel. Maar nadat ik geblesseerd raakte, en wisselde van opleiding, ben ik me er nog meer in gaan verdiepen om zo fit mogelijk terug te komen. Mijn studie helpt mij daar op dit moment erg bij.

Ik ontdekte daarnaast dat ik niet de enige ben die blij wordt van alles rondom voeding, sport, fotografie en schrijven, dus ik haal veel inspiratie uit andere foodblogs! En dit is uiteindelijk ook de aanzet geweest tot mijn eigen persoonlijke blog, waarmee ik hoop jullie ook zo te kunnen inspireren! Ik doe nu echt wat ik leuk vind, ik volg mijn hart en ik hoop dat uiteindelijk iedereen zijn passie achterna gaat.

Ik wil jullie heel veel leesplezier wensen, en laat gerust weten wat jullie ervan vinden! Ik kan niet wachten om te horen van jullie 🙂

X Len

There are 2 comments for this article
  1. Jeroen Jansen maart 25, 2019 6:31 pm

    Het is een leuke site Lenna

  2. Jeroen Jansen maart 25, 2019 6:32 pm

    Het is een leuke en leerzame site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *