Sluit

Allergenen informatie

Delen
Allergenen info
Icoon Allergenen

Over... Lenna

Hey daar! Welkom bij Lenna’s Kitchen! Mijn naam is Lenna Omrani en ik ben de eigenaresse van Lenna’s Kitchen: de plek waar je alles leert over plantaardig koken. Met mijn kookboeken, social mediakanalen, online en offline workshops die ik geef probeer ik mijn kennis en passie te delen om je meer groenten, fruit en andere plantaardige producten te eten. Ik hoop je inspiratie te kunnen geven om meer plantaardig te eten, een feestje te maken van je maaltijden en op weg te helpen in je eigen keuken!

Mijn doel is simpel: genieten en het creëren van een gebalanceerd eetpatroon met als basis plantaardige producten. Op mijn blog en social mediakanalen leer ik jou dus alles over plantaardige voeding, het maken van eenvoudige, lekkere en makkelijke recepten en hoe JIJ deze wereld een stukje duurzamer kunt maken.

Let’s feed the body and soul!

In het kort… Hoe het begon

Met een Nederlands-Tunesische achtergrond groeide ik op met de kleurrijkste maaltijden waarin verse producten en een overvloed aan kruiden de hoofdrol speelden. Van kleins af aan heb ik geleerd hoe belangrijk het is om met liefde en aandacht te koken. Naast mijn passie voor koken, was topsport altijd een groot deel van mijn leven. Hier ontdekte ik de kracht van voeding en hoe veel impact het maakt op je fysieke en mentale gezondheid. Toen ik moest stoppen vanwege blessures bleef mijn interesse in voeding en koken heel sterk, dus besloot ik Voeding en Diëtetiek te gaan studeren. Tijdens mijn studie Voeding en Diëtetiek werd ik steeds meer gefascineerd door wat voeding nog meer voor je kan betekenen, in dit geval: de impact die het maakt. Dit motiveerde me om mijn favoriete gerechten om te toveren tot plantaardige varianten.

Mijn weg in het... Plantaardig eten

Nu, zeven jaar later, geniet ik elke dag weer van de plantaardige gerechten die ik maak, evenals mijn familie, en mag ik dit met duizenden mensen delen.  Ik voel me energiek, mijn huid straalt en mijn buikklachten zijn verleden tijd. Het geeft me enorm veel voldoening om mijn kennis en enthousiasme voor plantaardig koken te delen met anderen. Via mijn social media kanalen deel ik tal van heerlijke recepten en in mijn kookboeken vind je nog meer inspiratie. Daarnaast geef ik online en offline workshops om mensen te helpen de stap naar meer plantaardig eten te zetten. Laat mij je dus helpen om meer groenten, fruit en andere plantaardige producten te integreren in jouw eetpatroon!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met 15 recepten!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Food may be essential as fuel for the body, but GOOD food is essential for the soul"

Malcolm Forbes

© lennaomrani.com | Alle rechten voorbehouden Cookies | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer