• Voeding

Mijn mening over: Vegan koken en bakken met de Whirlpool Crisptechnologie

Hallo lieve mensen! Afgelopen maand ben ik enorm verwend met een combimagnetron met Cirsptechnologie van Whirlpool. Je kunt hier letterlijk alles mee bakken: groenten(schotels), zoete baksels of andere hartige maaltijden. Ik maakte er een heerlijke peren-notentaartje mee, die letterlijk in 12 minuten klaar was! En dat helemaal ‘crisp-y’ van buiten, en zacht van binnen… Dit wil je! In deze blog vertel ik je meer over de Crisptechnologie, vind je het recept van het peren-notentaartje en vertel ik je hoe jij deze combimagnetron kunt WINNEN!

Wat is de Crisptechnologie?

Crisptechnologie? Ik had er zelf eerder nog nooit van gehoord! Zelf heb ik al jaren een combinatrie-magnetron en een heteluchtoven gehad, wat altijd goed werkte, maar toen Whirlpool mij de combimagnetron met deze Crisptechnologie opstuurde, wist ik niet wat ik zag! Ik kwam er namelijk achter dat het bereiden van je eten gemiddeld zo’n 3 keer sneller gaat dan in een normale oven of combimagnetron. Ik heb zelf voor een losstaande combimagnetron gekozen, maar je kunt deze ook laten inbouwen. Het voordeel vind ik dat de combimagnetron niet alleen geschikt om hartige maaltijden mee te bereiden, je kunt er natuurlijk ook jouw favoriete zoete baksels mee maken. Zoals ik al verklapte maakte ik dit peren-notentaartje, maar bakte ik ook een pizza en grilde ik mijn favoriete groenten!

Hoe werkt de Whirlpool Crisptechnologie?

Nu de grote vraag… Hoe werkt de Crisptechnologie? En hoe zorgt het ervoor dat jouw favoriete maaltijden en baksels zo snel klaar zijn? Laat me je dat vertellen! De microgolven bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de ovenruimte te verspreiden. Door een samenwerking met de ‘kwartsgrill’ wordt de Crisp plaat binnen 2 minuten verwarmd tot ongeveer 210°C. Hierdoor zijn je baksels of gerechten super snel gaar en kun je dus binnen enkele minuten van jouw creatie genieten. Daarnaast stelt de technologie automatisch de magnetron in en regelt het volledige bereidingsproces, om perfecte resultaten te behalen met een laag energieverbruik.

Vegan & glutenvrije peren-notentaartje binnen 10-12 minuten!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar geloof me, waar je normaal minimaal 35 minuten nodig hebt om dit peren-notentaartje gaar en goudbruin te krijgen, lukte het me met de Crisptechnologie in 11 minuten! Ik was echt enorm verrast! Heb jij dus weinig tijd? Of heb je niet zo’n zin om lang te moeten wachten op jouw maaltijden of baksel? Dan is deze combimagnetron met Crispfunctie echt een uitkomst. Ik bedoel… Dit taartje ziet er toch geweldig uit?!

Het recept van het peren-notentaartje!

Eerder maakte ik al een super lekker en makkelijk appel-notentaartje. Het recept van deze taart is eigenlijk hetzelfde, alleen heb ik peren gebruikt in plaats van appels. Wil jij nou aan de slag gaan met het heerlijke peren-notentaartje? Klik dan hier!

Deel jouw recept idee en WIN!

Tijd voor het leukste gedeelte… De winactie! Ik mag namelijk een combimagnetron van Whirlpool mèt Crispfunctie, t.w.v. 879,- aan jullie weggeven! Hoe doe je mee? Laat mij op Instagram, onder mijn laatste post, weten welk recept je zou maken met de combimagnetron en met wie. Vervolgens kies ik het winnende recept en ga ik die mooi op de foto zetten. De bedenker van het winnende recept is tevens ook de winnaar van de (losstaande of ingebouwde) combimagnetron! En… het recept krijgt ook nog eens een plekje op de website van Whirlpool. Te leuk toch?! Ik zou zeggen… GOOD LUCK!

Samenwerking

Dit artikel heb ik geschreven in betaald partnerschap met Whirlpool

 

Liefs,

Lenna