Sluit

Allergenen informatie

Delen
Allergenen info
Icoon Allergenen

Kookboeken

Naast de heerlijke recepten die je vindt op deze website zijn er ook mijn kookboeken. Het kleurrijke kookboek ‘Every Day Vegan’ is nu verkrijgbaar in winkels en via de shop. Download ook het e-book ‘Spread the love for food’, met verrassende vegan recepten en gerechten.

Nieuw! Pre-Order: Every Day Vegan Budget Friendly

Voor elke dag, iedereen én voor elke portemonnee: met ‘Every Day Vegan Budget Friendly’ laat ik zien dat vegan eten heerlijk en heel bereikbaar is.

Met mijn tweede boek, Every Day Vegan Budget Friendly bewijs ik dat vegan eten niet alleen heerlijk, makkelijk en voor elke dag is, maar ook nog eens voor elke portemonnee!

“Dat plantaardig eten duur zou zijn, is een hardnekkige fabel, die ik met verschillende handige kooktips en recepten graag ontkracht. Eet net als mij elke dag heerlijk en voor een schijntje als een plantaardige koning(in).”

Pre-order nu mijn tweede boek, en maak kans op

  • 1x Workshop van Lenna Omrani aan huis voor max. 6 personen t.w.v. €350,-
  • 10 x Vegan food surprise boxes, met daarin onder meer mijn favoriete chocoladepasta van So Vegan So Fine en fairtrade producten van Gebana t.w.v. €50,-
  • 15x surprise pretpakketten met lekkernijen van mijn favoriete patisserie Willem-Pie Bakery t.w.v. €9,99.

Meedoen doe je door uiterlijk 31 augustus jouw aankoopbewijs te mailen naar everydayvegan@kosmosuitgevers.nl . Winnaars krijgen in de eerste week van september bericht.

Boek 1 Every Day Vegan

De lekkerste vegan recepten uit Every Day Vegan: Voor elke dag, elk moment én iedereen. Met heerlijke, kleurrijke en vooral easy recepten laat ik je zien hoe lekker en simpel vegan eten kan zijn. Met volop inspiratie voor iedereen die af en toe – of elke dag – lekker, bewust en voedzaam wil eten (en zichzelf ook op zijn tijd natuurlijk ook flink wil verwennen).

“Ik weet dat veel mensen gehecht zijn aan hun stukje vlees of gebakken eitje en denken dat vegan koken duur of lastig is, maar ik zal je met dit boek op andere gedachten brengen. Alles is te ‘veganizen’. Denk aan luxe burgers, simpele ontbijtjes, feestelijke recepten en heerlijke desserts. Geloof me… Zó wil je plantaardig gaan eten!”

Van luchtige vanille cake, spinazie pannenkoeken en tofunuggets tot Oreo cheesecake. Met Every Day Vegan maak je elke dag moeiteloos de ‘vegan switch’ en geniet je van onweerstaanbaar lekkere ontbijtjes, salades, soepen, hoofdgerechten en desserts.

E-book Spread the love for food

Spread the love for food! Een e-book met 30 heerlijke en verrassende recepten. 10 recepten voor heerlijke spreads, en 20 recepten voor gemakkelijke, lekkere en gebalanceerde gerechten. De spreads worden gecombineerd of verwerkt in de gerechten, een win-win dus! Alle recepten zijn vegan, makkelijk te maken en vaak in een handomdraai ready to eat. Bij het e-book zit een GRATIS boodschappenlijst en weekplanner om het jou nog makkelijker te maken.

Met deze recepten sluit je aan bij een gezonde levensstijl met gebalanceerde voeding. Door gebalanceerd te eten, verzorg je je lichaam goed en bied je juist datgene wat je lichaam nodig heeft. Naast je eigen voordelen draagt een veganistische levensstijl ook bij aan het milieu en dierenwelzijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met 15 recepten!

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Food may be essential as fuel for the body, but GOOD food is essential for the soul"

Malcolm Forbes

© lennaomrani.com | Alle rechten voorbehouden Cookies | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer