What I eat in a day! #5

Goedemorgen! Na flink wat overuren is het 6-wekenplan eindelijk klaar! Nu tijd voor wat meer rust. Het bijhouden van een eetdagboek vind ik super leuk om te doen en kost gelukkig niet zo veel werk ūüôā¬†Vorige week deelde ik een ander eetdagboek met je, waarin ik liet zien wat ik at op een sportdag. Vandaag staat weer een kookdag op de planning en doe ik in de avond een korte workout. Doordat ik op een kookdag vaak eten over heb, eet ik bij de lunch warm. Daar ben ik gek op! Ok√©, lees snel verder en haal inspiratie uit deze ‘what I eat in a day!’

”Het liefst eet ik twee keer warm op een dag!”

DISCLAIMER: Dit eetdagboekje is een voorbeeld van wat IK eet. Mijn eetpatroon is erg gevarieerd en bestaat uit veel verschillende, plantaardige producten. Wat voor mijn lichaam goed is, kan voor jou veel te weinig of te veel zijn. Daarnaast verschilt het ook of je van grotere maaltijden houdt en minder tussendoortjes, of juist wat kleinere, maar meerdere maaltijden. Luister dus vooral naar JOUW eigen lichaam!

vegan pasta glutenvrij

Mijn eetdagboek op een kookdag!

07:20 Nadat ik al een halfuurtje aan het werk was nam ik een kop verse gember thee om de dag mee te beginnen!

Ontbijt

09:00 Voor het ontbijt maakte ik een wandeling van ongeveer drie kwartier. Voor mij is dit een perfect begin van de dag! Voor het ontbijt maakte ik een super lekkere smoothiebowl met mijn favoriete toppings: gepofte quinoa, pindakaas en granola. Het recept van de basis van de smoothiebowl vind je hier.

zomerse smoothiebowl

Snack

12:00 Om 12 uur maakte ik een van mijn favoriete snacks: een gevulde Medjool dadel met pindakaas en pecannoten. Ik nam er eentje, en nam er een handje druiven naast. 

Lunch

13:20 Lunchtime! Omdat ik vandaag weer een kookdagje op de planning had was het bij de lunch tijd voor restjes! Ik had nog wat over van de vegan butter chicken die ik vorige week deel op Instagram! Warm eten bij de lunch vind ik echt top!

Vegan Butter Chicken recept

Snack

17:15 Rond 18:00 ging ik een korte workout doen. Om even wat extra energie te krijgen nam ik een stuk van mijn zoete aardappel brownie. Het recept daarvan staat in het 6-wekenplan. 

Diner

19:30  Tijd voor het avondeten! Na de workout had ik flinke trek. Ik maakte een heerlijk vegan pasta recept met een romige saus en veel groenten. Het recept daarvan komt binnenkort online. Ik nam een flink bord en dronk nog een kop verse muntthee daarna. Hierna voelde ik me verzadigd en had ik geen behoefte meer aan de avondsnack. Ik plofte lekker op de bank en ging daarna naar bed.

vegan pasta glutenvrij

Aan de slag!

Hopelijk vond je het weer leuk om te zien wat ik zoal eet op een dag en haal je er wat inspiratie uit! Heb jij vragen over (plantaardige) voeding, mijn eetdagboekjes of over iets anders? Laat het me dan weten via mijn Instagram pagina of laat hieronder een reactie achter! 

 

Zou ¬†je door mij begeleid willen worden om een gezonder en/of plantaardig eetpatroon op te bouwen? Dan is het 6-wekenplan zeker wat voor jou! Heb je toch behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan is de optie ‘online foodcoaching’ ook mogelijk. Ben je alleen op zoek naar wat nieuwe recepten? Ga dan aan de¬†slag met het E-book.¬†Veel plezier!¬†Liefs Lenna

Geef een reactie

Laat een reactie achter!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Blijf up-to-date!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Youtube

Facebook

Sluit Menu
√ó

Winkelmand